Etkinlikler

Enstitümüzde, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Öncesi Toplantı Yapıldı

Enstitümüzde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi öncesi akademisyenlerimiz bir araya geldi. Enstitü Müdürlüğümüzde yapılan toplantıya, Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Enver ARPA, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Hatice ÇELİK, Doç. Dr. Mürsel BAYRAM, Bölge Çalışmaları Anabilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Elem EYRİCE TEPECİKLİOĞLU, öğretim üyelerimiz Dr. Zeynep Tuba SUNGUR, Dr. Muhammet KOÇAK, Avrupa Çalışmaları Anabilim Dalı Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Uğur EKİNCİ, Öğr. Gör. Dr. Vuslat Nur ŞAHİN TEMEL, Arş.Gör. Mustafa Yasir KURT ve Enstitü Sekreteri V. Dursun YARARSOY katıldı.

Turkey in Africa: A New Emerging Power? Kitap Tanıtımı Yapıldı

Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Salonu’nda, ASBÜ Bölge Çalışmaları Enstitüsü tarafından editörlüğünü ASBÜ Bölge Çalışmaları Enstitüsü Bölge Çalışmaları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Elem Eyrice Tepeciklioğlu ve Ege Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ali Onur Tepeciklioğlu’nun yaptığı “Turkey in Africa: A New Emerging Power?” isimli kitabın tanıtımı yapıldı. Program, ASBÜ Afrika Çalışmaları Öğrenci Topluluğu organizasyonu ve Afrika Çalışmaları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mürsel Bayram moderatörlüğünde gerçekleşti. Etkinlikte, Turkey in Africa: A New Emerging Power?