ASBEN 2022/2023 Seminer Serisi kapsamında, üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Onur Ender Aslan editörlüğünde Türkiye İdari Araştırmalar Vakfı (TİAV) tarafından yayımlanan "Afganistan: Devlet ve Toplum" kitabının tanıtım semineri 14 Ekim Cuma günü Üniversitemiz Güvercinlik Salonu'nda gerçekleştirildi.

Programda, kitabın editörlüğünü üstlenen Prof. Dr. Onur Ender Aslan'ın kitabı tanıtmasının ardından, kitaba bölüm yazarı olarak katkıda bulunan Prof. Dr. Aslı Akay, Prof. Dr. Şebnem Akçapar, Doç. Dr. Selim Çapar, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Tekir, Arş. Gör. Dilek Çakır Özbey, Arş. Gör. Batuhan Parmaksız, Arş. Gör. Didem İşçi Kuru ve Arş. Gör. Didem Özbay yazdıkları bölümlerle ilgili sunumlarını yaptılar. İki oturum halinde gerçekleştirilen seminer ve kitap tanıtımı kapsamında dinleyiciler Türkiye İdari Araştırmalar Vakfı tarafından açılan standı ziyaret ederek "Afganistan: Devlet ve Toplum" kitabını inceleme fırsatı da buldular.