Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Salonu’nda, ASBÜ Bölge Çalışmaları Enstitüsü tarafından editörlüğünü ASBÜ Bölge Çalışmaları Enstitüsü Bölge Çalışmaları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Elem Eyrice Tepeciklioğlu ve Ege Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ali Onur Tepeciklioğlu’nun yaptığı “Turkey in Africa: A New Emerging Power?” isimli kitabın tanıtımı yapıldı. Program, ASBÜ Afrika Çalışmaları Öğrenci Topluluğu organizasyonu ve Afrika Çalışmaları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mürsel Bayram moderatörlüğünde gerçekleşti. Etkinlikte, Turkey in Africa: A New Emerging Power? isimli kitabın tanıtımının yanı sıra kitap önerisi hazırlama ve yayınevlerine gönderim süreçleri hakkında da bilgiler verildi. Program katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.