Enstitümüz bünyesinde faaliyet gösteren Afrika Çalışmaları Öğrenci Topluluğu organizasyonuyla 14 Aralık 2022 Çarşamba günü Üniversitemiz Güvercinlik Salonu’nda “Afrika Kıtasında Küresel Siyaset, Ekonomi ve Kültür Paneli” gerçekleştirildi.

Afrika Çalışmaları Anabilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Mürsel Bayram moderatörlüğünde yürütülen panelde Türkiye-Senegal İş Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Güvercin ve Kuzey Afrika Çalışmaları Uzmanı Kaan Devecioğlu da konuşmacı olarak yer aldı. Panelde Afrika ülkeleri özelinde küresel siyaset, ekonomi ve kültürel zenginlikler temaları değerlendirildi.

Program, panelistlerin sunumları sonrasında katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ardından hediye takdimiyle sona erdi.